Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Pod koly tramvaje v Olomouci zemřel muž z Prostějovska, ukázaly testy DNA. Zachytil ho druhý vůz

Obětí tragické dopravní nehody ze začátku ledna v Olomouci je jednatřicetiletý muž z Prostějovska. Nyní to potvrdily testy DNA. Poblíž zastávky Rožňavská ho zachytil druhý vůz soupravy, muž na místě zemřel. Není vyloučeno, že se vezl mezi vozy. Policie případ dál vyšetřuje a hledá svědky.

"Test DNA potvrdil, že smrtelné zranění po srážce s tramvají u zastávky Rožňavská v ulici Zikova v Olomouci utrpěl jednatřicetiletý muž z Prostějovska," sdělil mluvčí policie Libor Hejtman.

Tragická nehoda se stala v pondělí 8. ledna po půl jedenácté večer. Muže zachytila přední část druhého vozu tramvajové soupravy. "Souprava jela od ulice Schweitzerova k ulici Rooseveltova. Muž při nehodě utrpěl smrtelné zranění," uvedl Hejtman.

Kriminalisté z Olomouce se poté obrátili na veřejnost s žádostí o pomoc. "V souvislosti s prověřováním nehody se obracíme na svědky události. Zejména na cestující v tramvajové soupravě linky číslo 5, která přijížděla do zastávky Rožňavská kolem 22:31 v pondělí 8. ledna ve směru od zastávky Zikova na konečnou zastávku U Kapličky. Tramvaj se na zastávce Rožňavská míjela s protijedoucí tramvajovou soupravou linky číslo 5," vyzval Hejtman.

Cestující a další svědci se mohou přihlásit na linku 158 nebo osobně či telefonicky přímo kriminalisty na Žižkově náměstí v Olomouci, telefon 974 767 472.

V pondělí kolem 23. hodiny zemřel na Zikově ulici v Olomouci muž, který se podle informací dopravního podniku zřejmě vezl mezi dvěma tramvajemi spojenými do soupravy. Po střetu s kolejovým vozidlem už mu nebylo pomoci, smrtelnou nehodou se...

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Stanislav Doležal

Štítky DNA, test, úmrtí, totožnost, tramvaj, muž, policie, Olomouc, okres Prostějov, genetické testování, nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Imperator Morava

No jo ! ... v Prostějově šaliny NEmajó...

Pondělí, 5. února 2024, 17:02Odpovědět

Pod koly tramvaje v Olomouci zemřel muž z Prostějovska, ukázaly testy DNA. Zachytil ho druhý vůz  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.