Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Policie hledá svědky tragické nehody na Olomoucku. Řidič zemřel po nárazu do stromu

S prosbou o pomoc při vyšetřování tragické nehody u Topolan na Olomoucku se obrací na veřejnost policisté z olomouckého dopravního inspektorátu. Po nárazu do vzrostlého stromu zemřel na začátku tohoto týdne osmačtyřicetiletý řidič, k objasnění okolností události mohou přispět svědci.

VIDEO: Policie pátrá po neznámém muži. Kamery ho zachytily na poště v olomouckém obchodním centru

Policisté z krajské kriminálky pátrají po muži, který by jim mohl významně pomoci s vyšetřováním jednoho prověřovaného případu. Kriminalisté se obracejí na svědky, pokud by muže poznali nebo znali místo, kde se pohybuje, ať kontaktují linku 158.

K dopravní nehodě se smrtelným zraněním řidiče došlo v pondělí 30. ledna před devátou hodinou ráno. Osmačtyřicetiletý muž jel ve voze Škoda Octavia ve směru od Topolan na Křelov. „Řidič zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a stavu namrzlé vozovky a při průjezdu levotočivou zatáčkou se s vozidlem dostal do protisměru. Následně se smykem vrátil do svého pruhu a vyjel vpravo mimo komunikaci a přední částí narazil do kmene stromu,“ sdělila prvotní poznatky z vyšetřování policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Přes veškerou snahu záchranářů se životní funkce šoféra už nepodařilo obnovit. Příčinami a okolnostmi tragického střetu se policisté nadále zabývají. „Dopravní nehoda je nadále v šetření a touto cestou bychom chtěli požádat případné svědky, kteří by k tragické události mohli sdělit jakékoli informace, které by nám pomohly s řádným objasněním nehody, aby nás kontaktovali osobně na dopravním inspektorátu v Olomouci nebo telefonicky na číslech 974 766 579, 974 766 251, případně na e-mail marketa.malarikova@pcr.cz, anebo na bezplatné lince 158,“ uvedla mluvčí Zajícová.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie České republiky

Štítky Doprava, nehoda, tragická nehoda, smrtelná nehoda, nehoda Topolany, nehoda Křelov, Olomouc, policie, vyšetřování, Policie ČR, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá svědky tragické nehody na Olomoucku. Řidič zemřel po nárazu do stromu  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.