Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Muž z Přerova se na internetu zamiloval do ženy z Kazachstánu. Přišel o více než 400 tisíc

Láska k ženě z Kazachstánu stála muže z Přerova velký obnos peněz. Ženu poznal loni na internetové seznamce a začal s ní komunikovat. Podvodnice využila jeho citů a vylákala z něho přes 400 tisíc korun na cestu do České republiky. Nyní muž zjistil, že jde o podvod.

"Koncem loňského roku se do sítí lásky nechal lapit muž ve středních letech z Přerova. Na internetové seznamce navázal kontakt se ženou z Kazachstánu a komunikovali spolu prostřednictvím emailu a aplikace WhatsApp," popsala mluvčí policie Miluše Zajícová.

Netrvalo dlouho a žena chtěla svého nového přítele v České republice osobně navštívit. Samozřejmě neměla dostatek peněz na cestu a na letenku. Kromě toho následovaly další problémy například při odbavení na letišti.

"Žena proto zkusila zahrát na city poškozeného, který neváhal a ženě finančně pomohl. Postupně jí od poloviny ledna do začátku února odeslal celkem 16 880 euro, což bylo podle aktuálního kurzu zhruba 426 tisíc korun," konstatovala mluvčí policie.

Nyní muž zjistil, že jde o podvod a případ přišel nahlásit na policii. Kriminalisté celou věc vyšetřují pro trestný čin podvod, za který hrozí několikaleté vězení.

Čtyřicetiletý muž obral svého otce ze Šternberka o téměř půl milionu. Bral si na něj úvěry a ukradl mu hotovost

O téměř půl milionu korun obral svého otce ze Šternberka na Olomoucku čtyřicetiletý muž. Otcovým jménem sjednal několik úvěrů a nakonec mu ještě z bytu ukradl hotovost. Nezvedený syn je nyní podezřelý ze čtyř trestných činů a hrozí mu mnohaleté...

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Denisa Albaniová

Štítky podvod, žena, Kazachstán, láska, muž, Přerov, Česko, Internet, policie, WhatsApp

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Imperator Morava

pul mega a ani si nevrzl !

Sobota, 17. února 2024, 23:46Odpovědět

Muž z Přerova se na internetu zamiloval do ženy z Kazachstánu. Přišel o více než 400 tisíc  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.