Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Sedmnáctiletý hoch z Přerova si vymyslel napadení nožem. Nikdo ho nepřepadl a nepořezal, zjistila policie

Velký rozruch vzbudila minulý týden v Přerově zpráva, že neznámý útočník poblíž jednoho z nákupních center pořezal sedmnáctiletého chlapce. Celý případ začali okamžitě vyšetřovat kriminalisté, nyní vyšlo najevo, že hoch si celou věc vymyslel.

K napadení sedmnáctiletého hocha v ulici Trávník v Přerově mělo dojít na začátku minulého týdne.

"Na základě oznámení prověřujeme případ možného napadení nožem, ke kterému mělo dojít v pondělí před 19. hodinou v ulici Trávník v Přerově. Dle sdělení a výpovědi sedmnáctiletého oznamovatele měl k němu přistoupit na schodech vedoucích k Trumf centru neznámý pachatel a měl mu způsobit tři řezné ranky v oblasti hrudníku a poté z místa utéci," popsala případ minulý týden mluvčí policie Miluše Zajícová.

Celou věc začali okamžitě vyšetřovat přerovští kriminalisté pro trestný čin ublížení na zdraví ve stádiu pokusu. Nyní vyšlo najevo, že všechno bylo jinak.

"Na základě prověřování a provedených úkonů se zjistilo, že k přepadení a zranění hocha jinou osobou nedošlo. Obyvatelům města tedy nehrozí žádné nebezpečí související s tímto oznámením. S ohledem na věk oznamovatele nebudeme k případu sdělovat bližší informace," potvrdila dnes odpoledne mluvčí policie.

Muž z Přerova se na internetu zamiloval do ženy z Kazachstánu. Přišel o více než 400 tisíc

Láska k ženě z Kazachstánu stála muže z Přerova velký obnos peněz. Ženu poznal loni na internetové seznamce a začal s ní komunikovat. Podvodnice využila jeho citů a vylákala z něho přes 400 tisíc korun na cestu do České republiky. Nyní muž...

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky Přerov, napadení, hoch, nůž, zranění, přepadení, policie, Trávník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sedmnáctiletý hoch z Přerova si vymyslel napadení nožem. Nikdo ho nepřepadl a nepořezal, zjistila policie  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.