Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Policejní potápěči vytáhli z řeky Moravy v Olomouci utonulého člověka

Tělo neznámého člověka našli ve čtvrtek dopoledne lidé v řece Moravě poblíž Velkomoravské ulice v Olomouci. Utonulé osobě již nebylo pomoci, z vody ji vyprostili policejní potápěči. Okolnosti úmrtí jsou předmětem vyšetřování.

Sedmnáctiletý hoch z Přerova si vymyslel napadení nožem. Nikdo ho nepřepadl a nepořezal, zjistila policie

Velký rozruch vzbudila minulý týden v Přerově zpráva, že neznámý útočník poblíž jednoho z nákupních center pořezal sedmnáctiletého chlapce. Celý případ začali okamžitě vyšetřovat kriminalisté, nyní vyšlo najevo, že hoch si celou věc vymyslel.

Ve čtvrtek dopoledne přijali policisté oznámení o nálezu mrtvého člověka v řece Moravě v Olomouci, na břehu ho zahlédli kolemjdoucí lidé. „Před půl jedenáctou bylo v řece Moravě nalezeno na ostrůvku poblíž ulice Velkomoravská nalezeno zaklíněné utonulé tělo neznámé totožnosti. Následně bylo vyproštěno policejními potápěči. V současné době se provádí v této věci šetření,“ informovala policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Jak k úmrtí člověka došlo a o koho se jedná je předmětem dalšího vyšetřování. „V současnosti nemůžeme podrobnosti sdělit, policisté provádějí úkony ke zjištění totožnosti neznámé osoby,“ podotkla mluvčí Policie ČR.

Smutnou událost diskutovali Olomoučané také na sociálních sítích, jeden z komentujících doplnil, že s manželkou tělo v řece viděl a zavolal na policii. „Šla vidět jen polovina těla, čekali jsme na policii a ti volali potápěče. Pak jsme šli pryč, jen jsme to oznámili,“ napsal uživatel Daniel.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Město Olomouc

Štítky Úmrtí, nález těla, Olomouc, mrtvý člověk, řeka Morava, Policie ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policejní potápěči vytáhli z řeky Moravy v Olomouci utonulého člověka  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.