Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

V řece Moravě v Olomouci utonula několik dnů pohřešovaná seniorka

Tragický konec má několikadenní pátrání po třiašedesátileté ženě z Olomouce, která odešla minulý týden ze svého bydliště na Hraniční ulici. Policie potvrdila, že včera nalezené utonulé tělo v řece Moravě patřilo pohřešované seniorce.

Policejní potápěči vytáhli z řeky Moravy v Olomouci utonulého člověka

Tělo neznámého člověka našli ve čtvrtek dopoledne lidé v řece Moravě poblíž Velkomoravské ulice v Olomouci. Utonulé osobě již nebylo pomoci, z vody ji vyprostili policejní potápěči. Okolnosti úmrtí jsou předmětem vyšetřování.

V pátek 9. února vyhlásila Policie ČR pátrání po třiašedesátileté ženě z Olomouce, která ve středu 7. února večer odešla ze svého bydliště nedaleko olomoucké fakultní nemocnice.

Ve čtvrtek 15. února si lidé povšimli v řece Moravě poblíž Velkomoravské ulice zaklíněného lidského těla a přivolali policisty. Ti následně požádali o spolupráci policejní potápěče. Obavy, že by se mohlo jednat o pohřešovanou seniorku, policisté následující den potvrdili. „Odvoláváme pátrání po třiašedesátileté ženě, po které jsme vyhlásili pátrání v pátek 9. 2. 2024. Její tělo bylo bez známek života nalezeno včera v řece Moravě v Olomouci,“ konstatovala policejní mluvčí Miluše Zajícová. Okolnosti tragické události jsou předmětem dalšího vyšetřování.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie České republiky

Štítky Úmrtí, nález těla, Olomouc, mrtvý člověk, řeka Morava, pohřešovaná seniorka, pátrání, Policie ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V řece Moravě v Olomouci utonula několik dnů pohřešovaná seniorka  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.