Počasí dnes19 °C, zítra24 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

V Olomouci hořel byt v paneláku u Timpa. Tři lidé utrpěli zranění

, aktualizováno 12. března 2024, 12:41

Na olomouckém sídlišti poblíž obchodního domu Timpo vypukl v úterý dopoledne požár v jednom z bytů. Na místo vyrazily jednotky profesionálních i dobrovolných hasičů, událost si vyžádala péči zdravotníků o tři zraněné osoby. Příčina události je v šetření.

Ve Zlatých Horách shořela část autobusu. Hasičům pomáhali i kolegové z Polska

U požáru linkového autobusu ve Zlatých Horách na Jesenicku zasahovali v pondělí ráno dobrovolní a profesionální hasiči z Olomouckého kraje společně s kolegy z Polska. Hořet začalo v motorovém prostoru, ve voze cestoval pouze řidič.

Hasiči v úterý dopoledne spěchali k požáru na ulici Stiborova v Olomouci, kde došlo k zahoření v bytové jednotce ve druhém nadzemním podlaží. „Na místě došlo ke zranění tří osob, které byly předány do péče zdravotnické záchranné služby. Provádíme dohašování, odvětrání zakouřených prostor a postupné vyklízení poškozeného vybavení a jiného materiálu z bytu,“ informoval mluvčí Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje Zdeněk Hošák.

Podle mluvčí Zdravotnické záchranné služby Olomouckého kraje Lucie Mikiskové potřebovali pomoc tři dospělí lidé. „Nadýchali se kouře ze zakouřeného bytu, nebyli nijak popáleni,“ upřesnila mluvčí. Sanitky poté převezly osoby intoxikované zplodinami hoření do nemocnice na další vyšetření a pozorování.

Před příjezdem hasičů se lidé z okolních bytů přesunuli do bezpečí. „Co stojí za přesnou příčinou zahoření zjišťujeme ve spolupráci s Policií ČR,“ uvedl mluvčí Hošák s tím, že výše hmotné škody ještě nebyla stanovena.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje

Štítky Požár, oheň, hasiči, požár Olomouc, požár byt, požár Stiborova, požár Kmochova, hasiči, HZS Olomouckého kraje, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nová Půjčka

Ste v ťažkej finančnej situácii? NOVAPUJCKA.CZ@GMAIL.COM.

Potrebujete urgentné peniaze na realizáciu svojich projektov? Koľko potrebuješ? Chcete ho dostať do 24 hodín? Ponuka úveru začína od 50 000 Kč do 30 000 000 Kč s úrokovou sadzbou 3 %. Splácanie úveru začína od (1 - 30 rokov) - (12 - 360 mesiacov). Ak potrebujete bezpečnú núdzovú pôžičku bez problémov, kontaktujte nás rýchlo prostredníctvom e-mailu: NOVAPUJCKA.CZ@GMAIL.COM Nebo WhatsApp: +420737957468.

Středa, 13. března 2024, 12:48Odpovědět

Imperator Morava

za 90% požáru možó Kuřáci a jejich feťácká bezohlednost !!!

Středa, 13. března 2024, 08:31Odpovědět

V Olomouci hořel byt v paneláku u Timpa. Tři lidé utrpěli zranění  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.