Počasí dnes25 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Vandal řádil na stezce zdraví u Horní Libiny, posprejoval cvičební prvky. Napáchal škody za desítky tisíc

U Horní Libiny na Šumpersku neznámý vandal poničil a posprejoval lavice na cvičení, opěradlo lavičky nebo odpadkový koš na zdejší Fit stezce. Škoda přesáhne pětadvacet tisíc korun, policie případ vyšetřuje pro trestný čin krádež a poškození cizí věci.

Do obce Horní Libina na Šumpersku vyjížděla hlídka policistů v neděli. Svědci nahlásili řádění vandalů na zdejší stezce pro zdraví.

"Hlídka na místě zjistila, že neznámý vandal posprejoval a poškodil místo veřejně přístupné na Fit stezce v katastru uvedené obce, kam si může každý přijít zacvičit a zarelaxovat," potvrdila mluvčí policie Miluše Zajícová.

Neznámý darebák na stezce zdraví řádil někdy v minulých dnech nebo týdnech, posprejoval dvě lavice na cvičení, dvě informační tabulky u cvičebních prvků, opěradlo dřevěné lavičky a víko odpadkového koše. Navíc ukradl dvě informační tabulky u cvičebních prvků.

Škodu, kterou vandal napáchal, obec předběžně vyčíslila na 25 tisíc korun. "Událost evidujeme a prověřujeme pro trestný čin krádež a poškození cizí věci," dodala mluvčí policie.

Řádění vandala za půl milionu. Na audině v Prostějově odlámal kliky, jedny dveře takřka rozpáral

Neznámý výtržník a zloděj se neobvykle agresivním způsobem pustil do dvou vozidel zaparkovaných v Plumlovské ulici v Prostějově. Nejprve se násilím dostal do odstaveného obytného vozu, který vykradl a poté se zaměřil i na osobní automobil Audi...

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky vandal, stezka, lavička, koš, sprej, škoda, policie, Horní Libina, zdraví, okres Šumperk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vandal řádil na stezce zdraví u Horní Libiny, posprejoval cvičební prvky. Napáchal škody za desítky tisíc  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.