Počasí dnes23 °C, zítra24 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Skupinka černých pasažérů řádila v Olomouci. Zbila řidiče autobusu a svědkyni, na dalšího byl vydán zatykač

Skupinka černých pasažérů řádila v Olomouci. Nejprve muž a žena napadli řidiče autobusu, který se je snažil dostat ven z vozu, poté zaútočili také na svědkyni, když zrovna volala na pomoc policii. Po jejím příjezdu vyšlo najevo, že na třetího černého pasažéra je vydán zatykač.

Nepravosti černí pasažéři tropili v úterý kolem půl sedmé večer na zastávce MHD Profesora Fuky v ulici Hněvotínská v Olomouci, kde napadli řidiče autobusu.

"Podle zjištěných informací chtěl pětapadesátiletý řidič vyloučit z přepravy dva muže a jednu ženu, jelikož neměli jízdenku. Těmto se to však nelíbilo a jeden z mužů a žena ho fyzicky napadli," popsala mluvčí policie Ivana Skoupilová.

Cestující se řidiči snažili pomoci. Dvaatřicetiletá žena stojící na zastávce dvojici okřikla a začala volat na linku 158. "V tu chvíli se proti ní jeden z útočníků rozběhl a udeřil i ji. Následně oba agresoři z místa utekli neznámo kam ještě před příjezdem policie," podotkla Skoupilová.

Třetí černý pasažér se do útoku nezapojoval a vyčkával na místě. Policisté ho zkontrolovali a zjistili, že na muže je vydán příkaz k zatčení. Po útočnících policie dál pátrá.

Olomouc zmodernizuje několik zastávek MHD. Dvě nové vybuduje na Okružní ulici

Na území Olomouce je okolo čtyř stovek zastávek městské hromadné dopravy, magistrát při rekonstrukcích silnic připravuje i pro letošní rok modernizaci několika zálivů určených pro autobusy a také souvisejícího vybavení. Přibýt by tak měly nové...

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dopravní podnik města Olomouce

Štítky jízdenka, pasažér, násilí, bitka, cestující, žena, napadení, řidič, Olomouc, autobusu, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Recidivistům vždy hned nasadit monitorovací náramky které jsou vyvinuty kvůli přetíženým věznicím, zákaz požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nebo doma, jinak se z toho bendobahna nevyhrabeme. Více píšu ve vláknech diskusí.

Pátek, 12. dubna 2024, 13:35Odpovědět

Skupinka černých pasažérů řádila v Olomouci. Zbila řidiče autobusu a svědkyni, na jednoho byl vydán zatykač  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.