Počasí dnes32 °C, zítra26 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

Ve věku 35 let zemřel bývalý hokejový brankář Prostějova a Uničova Michal Turek. Podlehl těžké nemoci

Ve věku 35 let zemřel bývalý hokejový brankář Michal Turek. Patřil k oporám HC Uničov, chytal také za Prostějov a Moravskou Třebovou. Turek podlehl leukémii, poslední rozloučení se koná příští úterý v obřadní síni olomouckého krematoria.

Zemřel otec zakladatel ODS Miroslav Macek, politik s odvážnými názory. Bydlel v Zábřehu

Ve věku 79 let dnes zemřel jeden ze zakladatelů a dlouholetý místopředseda ODS Miroslav Macek. V době rozpadu Československa v roce 1992 byl místopředsedou federální vlády a vedl ministerstvo práce a sociálních věcí. Macek, známý svými výraznými...

Zprávu o smrti Michala Turka oznámil hokejový klub HC Uničov na sociálních sítích. "Určitě si vzpomenete na oporu v bráně HC Uničov. Po dvouletém boji s leukémií tento boj prohrál. Čest jeho památce a upřímnou soustrast rodině a blízkým," uvedl klub.

Turek podlehl zákeřné nemoci tento týden v úterý ve věku 35 let. Poslední rozloučení se koná příští úterý ve 13:20 v obřadní síni olomouckého krematoria. 

Michal Turek alias Turkys v posledních letech zářil v Moravské Třebová. "Gólman, který úspěšně hájil branku našeho A týmu od sezony 2015/2016 do sezony 2019/2020. Kariéru musel bohužel ukončit ze zdravotních důvodů. Během svého působení přivedl HC Slovan jako gólmanská jednička ke třem titulům. Čest Tvé památce, budeš nám chybět, kamaráde," uvedl klub.

Odchovanec HC Olomouc Turek hrál za i prostějovské Jestřáby, pak strávil několik sezon v Uničově a kariéru ukončil v Moravské Třebová. Na sociálních sítích pozůstalým vyjadřují soustrast stovky lidí.

"Upřímnou soustrast všem pozůstalým! Míšo, fandila jsem Ti, abys ten boj vyhrál, jako většinu svých zápasů! Je mi to moc líto," uvedla například Tereza Podhorová.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HC Slovan Moravská Třebová

Štítky smrt, úmrtí, nemoc, leukémie, brankář, hokej, Uničov, Prostějov, HC Uničov, Moravská Třebová, Michal Turek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve věku 35 let zemřel bývalý hokejový brankář Prostějova a Uničova Michal Turek. Podlehl těžké nemoci  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.