Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Středa 3. července 2024  |  Svátek má Radomír
Bez reklam

Vrtulník i desítky policistů a hasičů pátrali na Šumpersku po seniorce. Prodloužila si procházku

Na pomezí Olomouckého a Pardubického kraje pátraly desítky hasičů a policistů po takřka osmdesátileté seniorce, kterou postrádal její manžel. Žena odešla bez mobilního telefonu do lesa na procházku. V akci byl i policejní vrtulník, důchodkyni našla jeho posádka před půl jedenáctou večer.

VIDEO: Policisté pátrají po neznámém muži. Mohl by pomoci s vyšetřováním krádeže v Olomouci

V souvislosti s krádeží v jedné z budov v centru Olomouce policisté pátrají po muži, který by mohl významně pomoci s vyšetřováním. Muže zachytila kamera, policisté ho žádají, aby se přihlásil, a zároveň hledají svědky, kteří muže znají.

V pondělí v osm hodin večer se na policisty obrátil senior, který měl obavy o svou devětasedmdesátiletou manželku. Ta odešla kolem páté hodiny do lesa na procházku se psem, mobilní telefon si ale s sebou nevzala. „Když se do sedmi hodin nevrátila, začal ji hledat, a když ji nenašel, zavolal na policii. Po ženě začaly okamžitě pátrat dvě desítky policistů včetně kolegů z Pardubického kraje a kolem osmdesáti hasičů. Do pátrání se zapojili i kolegové z letecké služby. Ti nakonec byli úspěšní,“ uvedl policejní mluvčí Libor Hejtman.

Posádka policejní vrtulníku zaznamenala ženu i se psem krátce před půl jedenáctou večer na okraji lesa poblíž silnice I/35 u Lojzova pramene mezi Moravskou Třebovou a Studenou Loučkou. „Paní uvedla, že si procházku prodloužila. Zraněná nebyla, pouze byla od bláta, jak procházela mokrým terénem,“ doplnil k pozitivnímu konci pátrání policista Hejtman.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie České republiky

Štítky Pátrání, ztracená seniorka, pátrání Šumpersko, policie, hasiči, policejní vrtulník, Olomoucký kraj, Pardubický kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vrtulník i desítky policistů a hasičů pátrali na Šumpersku po seniorce. Prodloužila si procházku  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.