Počasí dnes27 °C, zítra25 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Žačka autoškoly bourala v Litovli, motorkář utrpěl zranění. Policie žádá o pomoc svědky

Dopravní nehodou dvou motocyklů v Litovli se zabývají dopravní policisté z Olomouce a při vyšetřování žádají o pomoc případné svědky. Podle dosud dostupných poznatků vjela žačka autoškoly na motorce z vedlejší komunikace na hlavní a došlo ke střetu, mladý motorkář pak musel do nemocnice.

Úraz hlavy a letecký transport do nemocnice. Dívka se sluchátky v uších vjela na kole před auto

K nehodě osobního auta a mladé cyklistky startoval ve středu odpoledne záchranářský vrtulník do Mohelnice. Čtrnáctiletá dívka jela na kole bez helmy a se sluchátky v uších, z cyklostezky zamířila na silnici a nevšimla si projíždějícího auta. Při...

Policisté z dopravního inspektorátu Olomouc hledají svědky, kteří viděli průběh nehody 9. května okolo 14:55 na rušném průtahu Litovlí v ulici Dukelská. „Podle zjištěných informací žačka autoškoly řídila motocykl značky Honda, když se při výjezdu z ulice Zahradní, tedy vedlejší pozemní komunikace, na hlavní pozemní komunikaci v ulici Dukelská střetla s projíždějícím motocyklem značky Yamaha. Při nehodě došlo ke zranění mladého motorkáře, který byl převezen do šternberské nemocnice k ošetření,“ popsala policejní mluvčí Ivana Skoupilová s tím, že provedené dechové zkoušky u obou účastníků nehody vyloučily přítomnost alkoholu.

Svědci nehody či například kamerové záznamy z projíždějících vozidel by mohli přispět k objasnění události. „V případě, že jste byli svědky uvedené dopravní nehody, kontaktujte prosím linku 158. Případně se můžete obrátit na policisty dopravního inspektorátu v Olomouci, na adrese tř. Kosmonautů 189/10,“ vyzvala mluvčí Policie ČR.

Ohodnoť článek

Foto Stanislav Heloňa

Štítky Doprava, nehoda, dopravní nehoda, nehoda motorka, Litovel, Olomouc, Olomoucký kraj, Policie ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žačka autoškoly bourala v Litovli, motorkář utrpěl zranění. Policie žádá o pomoc svědky  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.