Počasí dnes17 °C, zítra14 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

VIDEO: Kvůli krádeži v centru Olomouce policie pátrá po muži, kterého zachytily kamery

Kvůli krádeži v centru Olomouce policie pátrá po neznámém muži, kterého zachytily kamery. Mohl by významně pomoci s vyšetřováním. Policie hledá svědky, kteří by muže znali, a zároveň ho vyzývá, aby se sám přihlásil.

"Policisté Obvodního oddělení Olomouc 1 prověřují přečin krádež, kterého se dopustil dosud neznámý pachatel v jedné z budov v centru Olomouce. S objasněním prověřovaného přečinu by mohl významně pomoci muž, kterého zachytila kamera. Žádáme ho, aby se policistům přihlásil," vyzvala mluvčí policie Ivana Skoupilová.

Kriminalisté se zároveň obrací na veřejnost, pokud někdo muže poznává nebo zná místo jeho pobytu, ať kontaktujte linku 158. "Případně se můžete obrátit na policisty obvodního oddělení Olomouc 1 na telefonu 974 766 651," žádá mluvčí policie.

Čivava způsobila nehodu v Písečné. Odnesly to osobní vůz, kamion a telekomunikační sloup

Čivava, která utekla majitelce, způsobila nehodu v Písečné na Jesenicku. Pejsek pobíhal po silnici, první řidič se mu ještě vyhnul, řidička octavie však musela strhnout řízení a zezadu do ní narazil kamion s návěsem. Auto navíc přerazilo...

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, muž, Olomouc, krádež, policie, totožnost, svědek, videokamera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Recidivistům vždy hned nasadit monitorovací náramky které jsou vyvinuty, povinnost zdržovat se v práci nebo doma, zákaz požívání alkoholu a drog. Ponechat do vyřešení.

Pondělí, 24. června 2024, 14:59Odpovědět

VIDEO: Kvůli krádeži v centru Olomouce policie pátrá po muži, kterého zachytily kamery  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.