Počasí dnes28 °C, zítra28 °C
Středa 17. července 2024  |  Svátek má Martina
Bez reklam

Koupaliště lákají návštěvníky. V Litovli je prodloužená otevírací doba, Penčice nabízí slevu na vstupném

V současných horkých dnech některá koupaliště v Olomouckém kraji vycházejí vstříc zvýšenému zájmu návštěvníků. V Litovli na Olomoucku je prodloužená otevírací doba, v Penčicích u Přerova zase dostanou slevu lidé, pokud přijedou autobusem.

Od včerejška až do začátku srpna bude koupaliště v Litovli na Olomoucku otevřeno déle. "Po dobu horkých dní, které mají nastat, bude prodloužena otvírací doba litovelského koupaliště až do 20 hodin," oznámilo městu na webových stránkách.

V Penčicích u Přerova zase stavba kanalizace komplikuje život nejen obyvatelům, ale i návštěvníkům zdejšího koupaliště. Lidí mají potíže s příjezdem. "Rozhodli jsme se proto alespoň trochu situaci ulehčit a motivovat Přerovany, aby k dopravě do Penčic využili městskou dopravu. Pokud při koupi vstupenky na koupaliště předloží jízdenku z autobusu z téhož dne, dostanou slevu na vstupném deset korun," sdělil náměstek primátora Přerova Tomáš Navrátil (ANO). 

Až do začátku srpna se kvůli stavební pracím navíc uzavře příjezdová cesta ke koupališti. "Ke koupališti se bude možné dostat provizorní cestou podél lesa, která je přístupná od Hospůdky ve stodole u Němců. Na cestě je ale potřeba dbát zvýšené opatrnosti,“ vysvětlil jednatel Sportoviště Přerov Petr Kouba.

Na Plumlově pozor, voda v přehradě je nevhodná ke koupání. Poděbrady jsou v pořádku

Voda v Plumlovské přehradě u Prostějova už není vhodná ke koupání a pro lidi představuje riziko. Oproti předchozímu měření se její kvalita ještě zhoršila, nyní je na stupni čtyři z pětibodové škály. Naopak voda na Poděbradech u Olomouce zůstává...

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Město Přerov, Město Litovel/Marie Vykydalová

Štítky koupaliště, sleva, otevírací doba, horko, návštěvník, Litovel, Přerov, Penčice, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Koupaliště lákají návštěvníky. V Litovli je prodloužená otevírací doba, Penčice nabízí slevu na vstupném  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.