Počasí dnes32 °C, zítra26 °C
Pátek 16. srpna 2024  |  Svátek má Jáchym
Bez reklam

VIDEO: Policie pátrá po totožnosti muže, který rozbil okno v hale v Zábřehu. Někdo zde předtím kradl

Policie pátrá po totožnosti muže, který letos v červnu rozbil okno montážní haly Správy železnic v Zábřehu na Šumpersku. Pár dní předtím odtud někdo ukradl měděné profily a další věci za více než 35 tisíc korun. Svědci se mohou přihlásit na lince 158.

Hokejista prohrál boj s leukémií. Manželka s olomouckou transfúzní stanicí pořádají hromadný odběr krve

Bývalý úspěšný hokejový brankář a odchovanec HC Olomouc letos na jaře podlehl ve věku 35 let zákeřné leukemii. Během své léčby dostal přes stovku transfuzních přípravků. Jeho manželka Adéla, se kterou má dvě malé děti Agátku a Ríšu, a olomoucká...

"Dne 12. června došlo ke krádeži vloupáním do montážní haly Správy železnic v Zábřehu, kdy neznámý pachatel po rozbití okna vnikl dovnitř a odcizil měděné profily, měděná lana trakčního vedení a dvoukolák. Tímto jednáním způsobil uvedené společnosti škodu 35 500 korun. O tři dny později neznámý pachatel rozbil ve stejném objektu jiné okno, dovnitř ale nevlezl a pouze vzniklým otvorem nahlížel dovnitř," popsala mluvčí policie Miluše Zajícová.

Celý případ policie vyšetřuje pro trestný čin krádež. "S žádostí o pomoc a spolupráci se obracíme na veřejnost. K dispozici máme záběr z bezpečnostní kamery, na kterém je zachycen muž, jak nahlíží do prostor haly. Jeho totožnost bychom potřebovali ustanovit," vyzvala mluvčí policie.

Pokud by někdo muže na záznamu poznal a mohl by sdělit jakékoliv informace vedoucí k jeho odhalení, policie prosí, ať se přihlásí na bezplatnou linku 158.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto poskytla Policie ČR

Štítky policie, pátrání, totožnost, muž, zloděj, okno, hala, Zábřeh, okres Šumperk, Správa železnic, krádež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policie pátrá po totožnosti muže, který rozbil okno v hale v Zábřehu. Někdo zde předtím kradl  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.