Počasí dnes15 °C, zítra15 °C
Pondělí 21. října 2024  |  Svátek má Brigita
Bez reklam

Plameny u domu na Přerovsku pohltily luxusní Porsche. Totální škoda činí dva a půl milionu korun

Plameny zcela zničily v obci Lazníky na Přerovsku drahý vůz Porsche Cayenne, u požáru zasahovaly tři jednotky hasičů. Auto začalo hořet u jednoho z domů v pondělí v brzkých ranních hodinách, škoda podle předběžných odhadů dosahuje hodnoty okolo 2,5 milionu korun.

Hasiče v Olomouckém kraji dnes zaměstnaly dvě situace na silnicích. Šlo o dopravní nehodu osobního auta u Daskabátu a hořící autobus pod Červenohorským sedlem. V prvním případě byly zraněny čtyři osoby, dvě z nich musel do nemocnice převážet...

Profesionální hasiči z Přerova společně s dobrovolnými jednotkami z obcí Lazníky a Tršice zasahovali u požáru osobního vozu tovární značky Porsche v Lazníkách na Přerovsku. „Požár byl ohlášen cestou volání na linku 112 jako zahoření vozidla před domem, v době našeho příjezdu bylo vozidlo zcela zachváceno plameny,“ sdělil mluvčí HZS Olomouckého kraje Zdeněk Hošák.

Hasiči pro boj s ohněm využili vysokotlaký proud doplněný o pěnovou příměs. „Incident má totální následky, se škodou ve výši 2,5 milionu korun. Při požáru nedošlo ke zranění osob,“ doplnil mluvčí Hošák s tím, že příčinu události i nadále zjišťuje vyšetřovatel hasičů ve spolupráci s Policií České republiky.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto poskytl Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje

Štítky Požár, oheň, hasiči, zásah, požár Lazníky, požár porsche, požár Přerovsko, HZS Olomouckého kraje, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Plameny u domu na Přerovsku pohltily luxusní Porsche. Totální škoda činí dva a půl milionu korun  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.