Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Řidič vystoupil z auta a s vystrčeným penisem volal na seniorku, ať se dívá

O kuriózním případu informovala policii seniorka z Přerovska. Včera v půl osmé ráno ji překvapil neznámý muž na cyklostezce mezi obcemi Brodek u Přerova a Luková. Řidič projíždějící Škody Octavie zastavil auto u krajnice, vystoupil z něj a připravil seniorce nehezký zážitek.

Po vystoupení z auta se muž rozhlédl, stoupl si čelem ke keři a zády k cyklostezce, po které přicházela poškozená žena a šla směrem na Lukovou. „Vzápětí si stáhl kalhoty a od pasu dolů se obnažil až ke kolenům, otočil se směrem k ženě a volal na ni, aby se dívala. Poškozená zrychlila chůzi a pachatel se za ni rozběhl asi na vzdálenost tří metrů,“ uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Pak muž nasedl zpátky do auta a odjel směrem na Brodek u Přerova. Muž byl podle seniorky asi 35 let starý a 175 centimetrů vysoký a měl světlé vlasy. Policie zahájila úkony trestního řízení pro trestný čin výtržnictví a po pachateli pátrá.

Foto Pixabay.com

Štítky exhibicionista, doprava, Přerovsko, Brodek u Přerova, Luková, okres Přerov, Škoda Octavia

Řidič vystoupil z auta a s vystrčeným penisem volal na seniorku, ať se dívá  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.