Počasí dnes30 °C, zítra27 °C
Neděle 21. července 2024  |  Svátek má Vítězslav
Bez reklam

Řidič auta vytlačil předjíždějícího motorkáře ze silnice a z místa nehody ujel. Motorkář se zranil

Policisté se obracejí na veřejnost s prosbou o pomoc při identifikaci vozidla, které mělo ve čtvrtek v městské části Neředín vytlačit ze silnice motorkáře, který auto právě předjížděl.

„Z prvotního šetření vyplývá, že k nehodě mělo dojít v okamžiku, kdy čtyřiačtyřicetiletý řidič motocyklu, který jel ve směru od Topolan, měl po projetí pravotočivé zatáčky započít úkon předjíždění dosud neustanoveného osobního vozidla bílé barvy.  Jakmile měl být řidič motocyklu na úrovni uvedeného osobního vozidla, toto mělo rovněž započít úkon předjíždění nákladního vozidla, které jelo před ním. Při tomto mělo dojít k vytlačení motocyklu vlevo a k havárii motorkáře. Ten při ní utrpěl zranění. Dosud neustanovené vozidlo mělo pokračovat v jízdě," řekla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Svědci, kteří nehodu viděli a svými informacemi by mohli přispět k jejímu objasnění a zjištění totožnosti neznámého řidiče a jeho vozidla, ať prosím, kontaktují policisty Dopravního inspektorátu Olomouc a to buď osobně, anebo telefonicky na adrese Třída Kosmonautů 189/10 v Olomouci, na tel. 974 766 251, 974 766 254, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158.

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, motorkář, auto, vytlačení, předjíždění, motocykl, havárie, Neředín, silnice, Olomouc, Topolany

Řidič auta vytlačil předjíždějícího motorkáře ze silnice a z místa nehody ujel. Motorkář se zranil  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.