Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Zfetovaný muž bez řidičáku ujel policejní hlídce. Policejní pes ho našel schovaného v sadu

Ve středu 13. února před půlnocí chtěli policisté z Velké Bystřice zkontrolovat projíždějící vozidlo Daewoo, které jelo v Samotiškách po ulici Toveřská směrem na Tovéř. Policisté se za vozidlem rozjeli a za použití výstražného světelného zařízení ho chtěli zastavit. Řidič, který jel ve vozidle sám, však na pokyn k zastavení nereagoval a pokračoval v jízdě směrem na obec Droždín, uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Izzi muže vypátral v trnkovém sadu

Řidič následně sjel do pole, po kterém ujel několik desítek metrů, pak z auta vystoupil a dal se na útěk. Na místo byl přivolán policejní psovod se psem Izzim a o součinnost byly požádány další policejní hlídky. Izzi s psovodem po osmi stech metrech vypátrali řidiče, který se schovával v trnkovém sadu a zadrželi jej.

Podezření ze čtyř přestupků

Šestadvacetiletý muž z Olomoucka policistům řekl, že nevlastní řidičský průkaz a vozidlu, které řídil, skončila platnost technické kontroly v říjnu 2017. Muž nebyl opilý, ale byl pod vlivem metamfetaminu. „Muž je nyní podezřelý hned ze čtyř přestupků na úseku bezpečnosti a plynulosti silničního provozu," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Foto PČR

Štítky drogy, řidič, doprava, Olomoucko, sad, Daewoo, Velká Bystřice, Samotišky, Tovéř, Droždín, Olomoucký kraj

Zfetovaný muž bez řidičáku ujel policejní hlídce. Policejní pes ho našel schovaného v sadu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.