Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Policie pátrá po řidiči, který odjel od nehody v Přerovské ulici. Byli při ní zraněni dva lidé

Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po řidiči a jeho vozidle, a to v souvislosti s objasněním dopravní nehody, která se stala v sobotu 5. října 2019 ve čtvrt na dvanáct na ulici Přerovská v křižovatce s ulicí Hanácká v Olomouci.

Z prvotního šetření vyplývá, že neznámý řidič s prozatím neznámým autem, což podle policie mohla být Škoda Octavia, jel ve směru od ulice Jaselská k ulici Přerovská, přes zákaz projel stavbou a měl odbočovat vlevo. Nedal však přednost speciálnímu požárnímu autu Mitsubishi dobrovolných hasičů, který jel po hlavní silnici po ulici Přerovské směrem k ulici Rolsberské.

PSALI JSME: Při dopravní nehodě na Přerovské ulici v Olomouci byl zraněn jeden člověk

Ke střetu vozidel nedošlo, ale řidič Mitsubishi, ve snaze zabránit střetu s nezjištěným osobním vozidlem, začal brzdit a narazil do odstaveného pracovního stroje.

Neznámý řidič z místa nehody odjel směrem na Přerov. „Při nehodě byla zraněna dvoučlenná osádka speciálního požárního automobilu, řidič i jeho spolujezdec. Oba muži skončili v péči zdravotnické záchranné služby. Alkohol byl u řidiče vozidla Mitsubishi vyloučen orientační dechovou zkouškou. Hmotná škoda je v tuto chvíli odhadována na předběžně 1 100 000 korun," popsala policejní mluvčí Irena Urbánková.

Svědci, kteří nehodu viděli, především řidiči projíždějících vozidel, kteří mají palubní kameru, která mohla předmětnou nehodu zachytit, a svými informacemi by tak mohli přispět k jejímu řádnému objasnění a zjištění neznámého vozidla a jeho řidiče, ať kontaktují policii na lince 158.

Foto PČR

Štítky nehoda, Přerovská ulice, dobrovolní hasiči, Olomouc, havárie, policie, Mitsubishi Motors, Škoda Octavia, Přerov

Policie pátrá po řidiči, který odjel od nehody v Přerovské ulici. Byli při ní zraněni dva lidé  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.