Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Olomoucká MHD omezí provoz. Jak pojedou tramvaje a autobusy na Silvestra a na Nový rok?

Cestující, kteří budou chtít během následujících dnů využít městskou hromadnou dopravu v Olomouci si musí dát pozor na jízdní řády. Dopravní podnik města Olomouce totiž provoz některých spojů omezí.

Na Silvestra, 31. prosince bude omezen provoz všech autobusových linek. Jezdit budou podle jízdního řádu platného pro státní svátky. Naopak tramvaje pojedou bez omezení. Na linkách 3 a 5 budou nasazeny spřažené soupravy, na ostatních pojedou sólo vozy. 

Na Nový rok, 1. ledna bude provoz všech autobusových linek podle jízdního řádu platného pro dny pracovního klidu. Výjimku tvoří linka číslo 27, která nepojede. Tramvaje se budou řídit jízdním řádem pro neděli. 

Následující dva dny, kdy jsou v Olomouci školní prázdniny, bude provoz veškeré městské hromadné dopravy opět podle klasického jízdního řádu platného pro pracovní dny, kromě posilových spojů, které nepojedou. Dopravní podnik také doporučuje kontrolu jízdního řádu, který může být u některých autobusů s novým rokem upraven. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Olomoucká Drbna

Štítky doprava, dpmo, Olomouc, autobusy, tramvaje, omezení, městská hromadná doprava, jízdní řád, nový rok, Dopravní podnik města Olomouce, silvestr

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Olomoucká MHD omezí provoz. Jak pojedou tramvaje a autobusy na Silvestra a na Nový rok?  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.