Počasí dnes17 °C, zítra14 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Z důvodu výluky na trati mezi Olomoucí a Šternberkem bude jezdit náhradní autobusová doprava

Výluka bude probíhat na trati č. 290 Olomouc - Šumperk ve dnech od 10. ledna do 29. února 2020, denně vždy od 8 do 18 hodin, a to konkrétně v úseku Olomouc hlavní nádraží - Šternberk.

Dopravce České dráhy proto musí po dobu výluky všechny vlaky ve vyloučeném úseku na trati č. 290 nahradit náhradní autobusovou dopravou. S ohledem na delší jízdní doby po silničních komunikacích bude náhradní autobusová doprava organizována podle výlukového jízdního řádu.

Autobusy pojedou po třech linkách:

Linka P – přímý spoj – ze stanice Olomouc hl.n. do stanice Šternberk (bez zastavení) a opačně.
Linka Z – zastávkový spoj - ze stanice Olomouc hl. n. do stanice Šternberk a opačně, zastavuje ve všech stanicích a zastávkách podle vlaku, který nahrazuje.
Linka H – zastávkový spoj - jede ze zastávky Hlušovice do stanice Bohuňovice a opačně. Ve stanici Bohuňovice je zajištěn přestup z/na BUS ze/ve směru Olomouc hl. n. Cestující jedoucí ze zastávky Hlušovice do stanice Olomouc hl. n. a opačně nedoplácí jízdné za jízdu oklikou přes Bohuňovice.

Informace o výluce jsou k dispozici na stránkách Českých drah TADY, popřípadě dotazy zodpoví i operátoři zákaznické linky 222 111 122. Více o výlukovém jízdním řádu najdete na TOMTO ODKAZE.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky vlaky, výluka, jízdní řád, autobusy, Olomouc, Šternberk, náhradní autobusová doprava, Šumperk, České dráhy, Bohuňovice, Hlušovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z důvodu výluky na trati mezi Olomoucí a Šternberkem bude jezdit náhradní autobusová doprava  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.