Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Neděle 7. července 2024  |  Svátek má Bohuslava
Bez reklam

Řidiči pozor, cesty mohou být dnes ráno namrzlé

V Olomouckém kraji vyrazili v noci na dnešek silničáři do terénu, s ochlazením přišlo sněžení. Sníh zůstává na některých silnicích především ve vyšších polohách kraje nebo na vozovkách udržovaných inertním posypem, opatrnost je tam na místě. Ostatní vozovky jsou většinou mokré po chemickém posypu, vyplývá z informací Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD). Teplota se dnes ráno v kraji pohybuje kolem nuly .

S vrstvou nového sněhu musejí počítat řidiči například na Olomoucku ve vyšších polohách šternberského regionu, a to na vozovkách druhých i třetích tříd. Opatrnost je na místě také ve vyšších polohách na Prostějovsku, také tam leží na cestách nový sníh krytý posypem. Dálnice D35 mezi Olomoucí a Mohelnicí je po chemickém posypu holá a mokrá, správci silnic však upozorňují na silný vítr.

Zima se vrátila i na sever regionu, husté sněžení hlásili silničáři po 07:00 místy i na Červenohorském sedle, na Jesenicku i Šumpersku leží od středních poloh na vozovkách udržovaných inertně sněhová vrstva krytá posypem.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky ČR, počasí, silnice, sjízdnost, Olomoucký, Olomoucký kraj, Ředitelství silnic a dálnic, okres Prostějov, Olomouc, Dálnice D35, Mohelnice, okres Jeseník, Červenohorské sedlo, okres Šumperk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidiči pozor, cesty mohou být dnes ráno namrzlé  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.