Počasí dnes27 °C, zítra30 °C
Sobota 20. července 2024  |  Svátek má Ilja
Bez reklam

Policie se obrací na širokou veřejnost a hledá svědky dopravní nehody, ze které ujel řidič

Policisté Dálničního oddělení Kocourovec se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění dopravní nehody, a zjištění vozidla a jeho řidiče, která se stala v rozmezí od 3. 8. 2020 do 3. 9. 2020 na 281,5 km dálnice D35, ve směru jízdy z Ostravy na Olomouc, na sjezdové větvi u Přáslavic.

Z dosavadního šetření vyplývá, že v uvedeném rozmezí neznámé vozidlo, řízené dosud nezjištěným řidičem, mělo z dosud přesně nezjištěného důvodu, na 281,5 km dálnice D35, ve směru jízdy od Ostravy na Olomouc, na sjezdové větvi u Přáslavic, narazit do tlumiče nárazu na ocelových svodidlech a z místa odjet,“ uvádí policejní mluvčí Irena Urbánková.  Škoda je v tuto chvíli odhadována na předběžně 50 000 korun.

V této souvislosti se obracíme na případné svědky, kteří v danou dobu úsekem projížděli, mohli tuto nehodu vidět, a svými informacemi by tak mohli přispět k jejímu objasnění a průběhu, a zjištění vozidla a jeho řidiče, ať prosím, kontaktují policisty Dálničního oddělení Kocourovec a to buď osobně, anebo telefonicky na adrese: Kocourovec 19, 783 56 Přáslavice, telefon 974 762 751, email: krpm.osdp.dok.podatelna@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky Policie, nehoda, havárie, svědci, veřejnost, Přáslavice, Ostrava, Olomouc, Dálnice D35, Kocourovec, dopravní nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie se obrací na širokou veřejnost a hledá svědky dopravní nehody, ze které ujel řidič  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.