Počasí dnes29 °C, zítra22 °C
Sobota 6. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Mistr Jan Hus
Bez reklam

FOTO: Řidič pod vlivem drog nezvládl řízení a zdemoloval své BMW

Policie v Prostějově vyšetřuje dopravní nehodu, která se stala v pondělí 26. října před osmou hodinou mezi obcí Suchdol a vesnicí Ptenský Dvorek. Sedmadvacetiletý řidič v BMW nezvládl řízení. Jeho vozidlo udělalo smyk a vyjelo do pravého příkopu, kde se přetočilo přes střechu a zastavilo se uprostřed komunikace. Nehoda se neobešla bez zranění. Řidič skončil v nemocnici.

„Při dopravní nehodě řidič i jeho sedmadvacetiletý spolujezdec utrpěli zranění. Spolujezdec byl ošetřen na místě a další ošetření odmítl. Řidič byl převezen do prostějovské nemocnice. Ke zranění dalších osob nedošlo. Výše škody způsobené na automobilu a komunikaci byla předběžně vyčíslena na 200 tisíc korun," uvedl Fratišek Kořínek, mluvčí Policie ČR. 

Dalším problémem řidiče byl výsledek testu na ovlivnění návykovými látkami. Ten ukázal přítomnost látek amphetamin/metamphetamin/extáze. „K užití zakázaných látek se muž přiznal, jejich druh, množství a dobu užití však nesdělil. Pro své jednání je řidič nyní podezřelý z několika dopravních přestupků," doplnil k případu Kořínek. 

Muži hrozí pokuta až do výše 20 tisíc korun a zákaz činnosti na dobu od 6 měsíců do jednoho roku. Přesné příčiny, okolnosti i míra zavinění dopravní nehody jsou předmětem dalšího policejního šetření. 

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky doprava, krimi, drogy, Prostějovsko, BMW, úraz, dopravní nehoda, Prostějov, Suchdol, Ptenský Dvorek, AGEL Středomoravská nemocniční a.s., Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Radost Véčko

Zbytečně zveliceno

Pátek, 21. května 2021, 08:21Odpovědět

FOTO: Řidič pod vlivem drog nezvládl řízení a zdemoloval své BMW  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.