Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Kvůli nařízení vlády omezí DPMO noční a nedělní autobusové spoje

Dopravní podnik města Olomouce kvůli vládním nařízením, které souvisí epidemií koronaviru, omezí některé nedělní i noční autobusové spoje. První omezení začnou platit už od neděle 1. listopadu.

"V neděli 1. listopadu dojde z důvodu rozhodnutí vlády o nedělním uzavření maloobchodního prodeje k omezení provozu linek 25 a 27. Linka 25 nebude zajíždět ke Kauflandu a bude všemi spoji ukončena na zastávce Hlavní nádraží. Linka 27 nepojde," uvedla mluvčí DPMO Martina Krčová.

Od úterý 3. listopadu až do odvolání bude kvůli zákazu volného pohybu osob omezena v Olomouci i noční autobusová doprava. "Nebudou realizovány spoje linky 50 s odjezdy ve 23:53 z Náměstí Hrdinů a v 00:12 a 01:20 z hlavního nádraží. Linka 52 nebude provozována," řekla Krčová.

DPMO už kvůli nařízení vlády o uzavření škol omezil v pracovních dnech provoz autobusové linky X, která v úseku od hlavního nádraží do centra nahradila tramvaje. Na autobusových linkách 12, 16 a 19 nyní platí prázdninové jízdní řády. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto DPMO

Štítky ČR, koronavirus, MHD, Olomouc, nařízení vlády, Dopravní podnik města Olomouce, pandemie covidu-19, hlavní nádraží, Kaufland

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kvůli nařízení vlády omezí DPMO noční a nedělní autobusové spoje  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.