Počasí dnes11 °C, zítra13 °C
Sobota 5. října 2024  |  Svátek má Eliška
Bez reklam

Kamion u Přerova srazil osobní auto. Jeho řidič nehodu nepřežil

Řidič osobního auta dnes zemřel po střetu s nákladní soupravou nedaleko Přerova. Tragická nehoda se stala mezi Grymovem a přerovskou částí Kozlovice. Silnice byla po dobu vyšetřování nehody uzavřena, po čtvrté odpoledne ji policisté zprůjezdnili. Informoval o tom v úterý odpoledne mluvčí policie Libor Hejtman.

Nehoda se stala před 13:30. „Podle prvotních informací řidič osobního vozidla, který jel směrem na Kozlovice, se čelně střetl s protijedoucí nákladní soupravou. Řidič osobního vozidla bohužel při nehodě zemřel," uvedl policejní mluvčí. Okolnosti nehody policie stále vyšetřuje.

„Komunikace č. II/434 mezi obcemi Kozlovice a Grymov na Přerovsku byla v 16 hodin po dopravní nehodě zcela zprůjezdněna,“ dodal Hejtman.

V Olomouckém kraji se tragická nehoda stala naposledy v polovině září, kdy poblíž Červenohorského sedla na Šumpersku zahynul mladý motorkář. V říjnu policisté ve statistikách žádnou oběť dopravních nehod neměli.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky ČR, nehoda, úmrtí, Přerov, havárie, Kozlovice, okres Přerov, Grymov, Olomoucký kraj, automobil, okres Šumperk, Červenohorské sedlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kamion u Přerova srazil osobní auto. Jeho řidič nehodu nepřežil  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.