Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Přerov opraví i druhou část silnice na Žerotínově náměstí. Hledá se zhotovitel

První část vozovky na Žerotínově náměstí v Přerově již prošla rekonstrukcí v loňském roce, druhá etapa by měla následovat v nejbližší době. Minulý týden rada města začala s její přípravou. Podle zadávacích podmínek veřejné zakázky by měla přijít na necelých 1,8 milionu korun.

„Tentokrát projde opravou 2 825 metrů čtverečních silnice, která dostane nový asfaltový povrch. V nezbytně nutných případech budou upraveny již propadlé vodicí řádky z žulové dlažby. Součástí stavby je i obnova stávajícího vodorovného dopravního značení,“ uvedla náměstkyně přerovského primátora Hana Mazochová (ANO).

Radní města schválili zadávací podmínky k veřejné zakázce, která by měla přijít na téměř 1,8 milionu korun. Pokud by se podařilo najít zhotovitele v nejbližší době, mohla by samotná stavba začít ještě na podzim. Rekonstrukce by měla trvat zhruba čtrnáct dní a neměla by výrazně omezit řidiče.

Plánovaná rekonstrukce naváže na opravu vozovky, která proběhla v loňském roce. Tehdy zahrnovala výměnu dvou tisíc metrů čtverečních komunikace, obnovu vodorovného dopravního značení a vyzvednutí poklopů inženýrských sítí.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto město Přerov

Štítky Přerov, Žerotínovo náměstí, rekonstrukce, oprava, Hana Mazochová, ANO 2011, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přerov opraví i druhou část silnice na Žerotínově náměstí. Hledá se zhotovitel  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.