Počasí dnes14 °C, zítra14 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Záchranáři museli v noci ošetřovat tři děti po nehodě aut ve Šternberku

Tři děti museli ošetřovat lékaři po nehodě tří automobilů, která se stala v noci na dnešek ve Šternberku. Řidič Golfu vjel do protisměru, kde se srazil s dalším autem a poškodil ještě jeden vůz. V nemocnici skončila také spolujezdkyně z druhého auta.

Nehoda se stala včera okolo desáté hodiny večerní ve Šternberku v ulici Olomoucká.

"Čtyřicetiletý řidič osobního motorového vozidla VW Golf se nevěnoval plně řízení, vjel do protisměru, kde se střetl s druhým projíždějícím vozidlem taktéž značky VW Golf, které řídil třicetiletý řidič. V  důsledku střetu došlo k odhození auta, které řídil mladší z řidičů, a to narazilo do zaparkovaného vozidla značky Peugeot," popsala nehodu mluvčí policie Petra Vaňharová.

Se čtyřicetiletým řidičem cestovaly ve vozidle také tři nezletilé děti, které si se zraněními převzala zdravotnická záchranná služba. Z druhého vozidla přepravili zdravotníci do nemocnice sedmadvacetiletou spolujezdkyni.

Alkohol za volantem u obou řidičů vyloučila dechová zkouška, škoda je předběžně 150 tisíc korun. Okolnosti dopravní nehody policie dál vyšetřuje.

Autobus nedobrzdil, naboural auto před sebou a skončil v trávě. Cestující zranění nebyli

Bez zranění cestujících se obešla nehoda linkového autobusu u Prostějova, při které řidič naboural auto před sebou a s autobusem skončil v trávě na kraji silnice. Lehké zranění měl řidič nabouraného vozu. Ten po nárazu skončil v kukuřičném poli.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, zranění, děti, nemocnice, policie, Šternberk, havárie, Volkswagen Golf, Peugeot

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Záchranáři museli v noci ošetřovat tři děti po nehodě aut ve Šternberku  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.