Počasí dnes26 °C, zítra30 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

Řidič nezkrotil luxusní Mercedes. Škoda je téměř milion

Hrozivě vypadající nehoda dvoumístného Mercedesu skončila zraněním řidiče a vysokou škodou. Muž s autem vyjel mimo silnici, náraz do stromu odmrštil vůz zpět na cestu, kde poničené vozidlo zůstalo ležet na střeše.

K nehodě došlo ve středu večer mezi obcemi Vlachov a Libivá nedaleko Mohelnice. Devětapadesátiletý řidič podle policistů zřejmě kvůli nepřiměřené rychlosti sjel s vozidlem Mercedes-Benz SLC 300 do příkopu. „Během jízdy příkopem vůz několikrát narazil přední částí do travnatého svahu a poté pravou zadní částí do kmene jednoho ze stromů. Po nárazu do stromu bylo auto odhozeno zpět na silnici,“ komentovala policejní mluvčí Marie Šafářová průběh havárie, při které se luxusní vůz převrátil na frekventovaný tah Mohelnice – Zábřeh.

Řidič ze Šumperska po negativní dechové zkoušce na alkohol zamířil se zraněními na vyšetření do olomoucké fakultní nemocnice. Škoda na Mercedesu je podle předběžných odhadů 900 tisíc korun. „Okolnosti nehody jsou předmětem dalšího šetření,“ doplnila mluvčí Šafářová.

Mladík jel v serpentinách z Červenohorského sedla příliš rychle. Naboural drahé Porsche Carrera

Sportovní Porsche Carrera naboural při sjíždění serpentin z Červenohorského sedla v Jeseníkách devětadvacetiletý řidič, který jel v jedné ze zatáček příliš rychle. Mladík má na svědomí škodu 280 tisíc korun. Havárie se obešla bez zranění.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie České republiky

Štítky Doprava, nehoda, auto, Mercedes, Mohelnice, Šumperk, Zábřeh, Policie ČR, Mercedes-Benz, havárie, strom, Vlachov, Libivá, okres Šumperk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič nezkrotil luxusní Mercedes. Škoda je téměř milion  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.