Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Jeden člověk se zranil při nehodě autobusu na Šumpersku. Ve voze byly i děti

, aktualizováno 4. března 2022, 11:05

Jeden člověk se dnes ráno zranil při nehodě autobusu nedaleko Písařova na Šumpersku. Jde jen o lehké zranění, ve voze byly i děti. Řidič autobusu, ve kterém cestovalo celkem sedm osob, sjel do příkopu. Dopravu na místě policie řídila kyvadlově.

Nehoda se stala kolem půl sedmé ráno nedaleko Písařova. Na místě zasahovali hasiči. "Někteří cestující odešli ještě před příjezdem našich jednotek. Autobus zůstal v příkopě nakloněný," potvrdil mluvčí hasičů Zdeněk Hošák.

Podle policie jel autobus od Bušína směrem na Červenou Vodu. "Z dosud nezjištěných příčin sjel do příkopu. Mimo řidiče v autobuse cestovalo sedm cestujících, z toho dvě dospělé osoby a pět dětí do věku 15 let," uvedla mluvčí policie Marie Šafářová.

Mluvčí krajské záchranné služby Lucie Mikisková upřesnila, že na místě se lehce zranil jeden člověk.

Okolnosti a příčiny nehody policie vyšetřuje, alkohol u řidiče policisté vyloučili dechovou zkouškou. "Dopravu v místě havárie řídila kyvadlově policejní hlídka," dodala mluvčí policie.

Na silnicích ve vyšších polohách Olomouckého na Šumpersku a Jesenicku dnes dopoledne sněžilo, napadlo i několik centimetrů sněhu. Policisté upozorňují řidiče, že na silnici mezi obcemi Loučná nad Desnou a Jeseníkem se může vyskytovat ledovka, zvýšená opatrnost platí až do soboty.

Po nárazu do stromu zemřel u Olšan dvacetiletý řidič

Tragická dopravní nehoda uzavřela v úterý ráno silnici mezi obcemi Olšany u Prostějova a Držovice. Na úseku vedoucím souběžně s dálnicí D46 havaroval s vozidlem Škoda Superb mladý muž, s autem vyjel mimo silnici a narazil do stromu. Střet se mu...

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Hasičský záchranný sbor

Štítky nehoda, autobus, zranění, Písařov, hasiči, policie, Šumperk, havárie, okres Šumperk, Bušín, Červená Voda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jeden člověk se zranil při nehodě autobusu na Šumpersku. Ve voze byly i děti  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.