Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Opilá řidička převrátila auto na střechu a málem skončila v Bečvě. Nehodu si nepamatovala

Před čtvrtou hodinou ranní vyrazila o víkendu na Přerovsku na cestu opilá čtyřicetiletá řidička. U Černotína havarovala, u opravovaného mostu auto obrátila na střechu a málem skončila v Bečvě. Nadýchala dvě a půl promile a nehodu si vůbec nepamatovala. Škoda je přes 600 tisíc korun.

Nehoda se stala v sobotu před čtvrtou hodinou ranní. Opilá žena sedla za volant vozidla Škody Karoq a vyrazila na cestu. Jela ve směru od Hranic na Opatovice.

"Při projíždění prudké pravotočivé zatáčky jízdu nezvládla a pokračovala dál v přímém směru, kde přední částí vozidla narazila do značky, následně prorazila kovové oplocení stavby, kde probíhá úprava mostu a okolí, a po sjezdu z prudkého svahu se s autem převrátila na střechu. Měla štěstí, protože auto zůstalo stát vedle koryta řeky Bečvy," popsala mluvčí policie Miluše Zajícová.

Opilá žena spala pod lavičkou, opodál plakalo její dítě. Na služebně pak demolovala zařízení

Namol opilou ženu, která spala pod lavičkou na autobusové zastávce v Kojetíně na Přerovsku, museli budit policisté. Opodál totiž plakalo její dítě. Třicátnici převezli na služebnu, kde žena začala demolovat vybavení. Nakonec putovala na záchytku...

Krátce po nehodě jel okolo další vůz, posádka přivolala pomoc a připoutanou řidičku z auta vytáhla. Lékaři ženu ošetřili a odvezli do nemocnice. Dechová zkouška prokázala 2,44 promile alkoholu.

"Vzhledem k tomu, že si řidička nepamatovala průběh nehody ani na to, zda cestovala ve vozidle sama nebo měla spolucestujícího, byl pro tento případ na místo přivolán psovod, který okolí nehody prohledal, naštěstí bez kladného výsledku," dodala mluvčí policie. Škoda je kolem 620 tisíc korun, policie nehodu dál vyšetřuje.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, alkohol, řidička, most, Bečva, policie, Černotín, střecha, havárie, okres Přerov, Hranice, Škoda Karoq, Opatovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá řidička převrátila auto na střechu a málem skončila v Bečvě. Nehodu si nepamatovala  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.