Počasí dnes27 °C, zítra30 °C
Sobota 20. července 2024  |  Svátek má Ilja
Bez reklam

Policie pátrá po řidiči, který v Hranicích srazil mladíka. Od nehody ujel

Minulou středu došlo v Hranicích na Moravě k dopravní nehodě. Řidič na přechodu u základní školy zpětným zrcátkem srazil mladíka a po rychlé pomoci z místa nehody odjel. Policie žádá občany o jakékoliv informace o řidičově totožnosti.

27. července ve 13:45 přecházel patnáctiletý mladík silnici od základní školy k parkovišti před hotelem Cementář. Řidič automobilu před přechodem pouze zpomalil a pravým zpětným zrcátkem zachytil mladíka, který následně upadl na silnici. 

Zraněného hocha odvezl do nemocnice svým vozidlem jiný kolem projíždějící řidič. Mladík naštěstí utrpěl jen zranění lehčího rázu.

Hasiči vyjížděli k nehodě u Hanušovic. Vyprošťovat museli čtyři osoby

Tři hasičské jednotky vyjížděli dnes dopoledne k dopravní nehodě u obce Hanušovice směrem na Staré Město. Zraněny byly čtyři osoby. Hasiči museli automobily zajistit proti vzniku požáru a pádu do potoka.

"Řidič zastavil a pomohl sraženému chodci vstát s poznámkou, že se nic nestalo a nic mu není. Sedl do auta, a aniž by nehodu jakkoliv řešil podle zákona, z místa odjel," uvedla v tiskové zprávě mluvčí olomouckých policistů Miluše Zajícová

"Jakékoliv informace, které by nám pomohly zjistit totožnost řidiče a jeho osobního vozidla je možné sdělit na dopravním inspektorátu v Přerově," doplnila mluvčí. Občané se také mohou s informacemi obracet na telefonní číslo 974 778 251 nebo na bezplatnou linku 158.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Krajské ředitelství Policie Olomouckého kraje

Štítky policie, nehoda, Hranice na Moravě, automobil, přechod, Hranice, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po řidiči, který v Hranicích srazil mladíka. Od nehody ujel  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.