Počasí dnes29 °C, zítra22 °C
Sobota 6. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Mistr Jan Hus
Bez reklam

U Jezernice řidič kvůli náhlé zdravotní indispozici přejel do protisměru. Střetl se zde s dalším vozem

Kvůli náhlé zdravotní indispozici havarovaly u Jezernice na Přerovsku dvě vozidla. Řidič jednoho z nich zničehonic přejel do protisměru, kde se srazil s dalším automobilem. Oba motoristé skončili v nemocnici, alkohol vyloučily testy. Škoda je dvě stě tisíc korun.

Hasiči zasahovali na hlavním tahu do Polska v Mikulovicích na Jesenicku, kde dnes ráno kamion s nákladem zůstal po nehodě viset z mostu nad řekou. Kabina se dostala zcela mimo vozovku. Hasiči automobil zajistili lany a vyprostili ho. Komunikace...

Nehoda se stala ve čtvrtek ráno u Jezernice na Přerovsku. "Řidiče osobního vozidla Fiat Stilo při jízdě ve směru od Slavíče pravděpodobně postihla náhlá zdravotní indispozice a přejel do protisměrné části vozovky, kde v tu dobu projíždělo vozidlo Ford Focus a následoval střet. Focus sjel po nárazu do příkopu, kde se převrátil na střechu," uvedla mluvčí policie Miluše Zajícová.

Na místě byli dva svědci, kteří zraněným řidičům pomáhali až do doby, než přijeli lékaři. Záchranná služba pak třiapadesátiletého řidiče fiatu převezla do Fakultní nemocnice v Olomouci, druhý řidič skončil v hranické nemocnici.

"Ani u jednoho z řidičů se nepotvrdilo, že by řídili pod vlivem alkoholu. Hmotná škoda byla vyčíslena na 200 tisíc korun. Příčina a okolnosti uvedené nehody jsou nadále v šetření," podotkla mluvčí policie.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, indispozice, zdraví, Jezernice, okres Přerov, Fiat Stilo, Slavíč, Ford Focus, Fakultní nemocnice Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Jezernice řidič kvůli náhlé zdravotní indispozici přejel do protisměru. Střetl se zde s dalším vozem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.