Počasí dnes30 °C, zítra25 °C
Středa 19. června 2024  |  Svátek má Leoš
Bez reklam

Pozor na silnici okolo Skřítku v Jeseníkách. Od pondělí ji čekají opravy, provoz bude kyvadlový

Od zítřka se řidiči na Šumpersku musí připravit na komplikace. Až do poloviny dubna budou silničáři opravovat poměrně využívanou cestu ze Šumperka do Rýmařova okolo sedla Skřítek. Motoristé musí počítat se zdržením, střídavý provoz budou řídit semafory.

Na Skřítku dnes policisté kontrolovali zimní výbavu. Co v ní nesmí chybět?

Na Skřítku v Jeseníkách dnes dopoledne policisté kontrolovali řidiče, jestli mají v pořádku zimní výbavu. Dívali na stav pneumatik a zjišťovali například to, zda motoristé nemají na sklech námrazu nebo na kapotě led, který by mohl ohrozit...

"Rychlou opravu zahájíme v pondělí. Jde o rekonstrukci povrchu silnice I/11 mezi Rýmařovem a Šumperkem, konkrétně se dělníci objeví na trase mezi kilometry 185,7 až 188,8 v katastrálním území obce Žďárský Potok," potvrdil Miroslav Mazal z olomoucké pobočky Ředitelství silnic a dálnic ČR.

Práce na hranici Olomouckého a Moravskoslezského potrvají zhruba do poloviny dubna a vyjdou na 17,4 milionu korun bez DPH.

"Naplánováno je frézování, sanace podloží a položení nového povrchu. Výměna asfaltu bude probíhat za částečné uzavírky, veškerá doprava pojede kyvadlově po neopravované části komunikace. Střídavý provoz pohlídají semafory operativně nahrazované školeným personálem," dodal v tiskové zprávě Mazal.

Ohodnoť článek

Foto Ředitelství silnic a dálnic ČR

Štítky silnice, opravy, kyvadlový provoz, zdržení, Šumperk, Rýmařov, okres Šumperk, Česko, Žďárský Potok

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pozor na silnici okolo Skřítku v Jeseníkách. Od pondělí ji čekají opravy, provoz bude kyvadlový  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.