Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policie hledá řidiče, který vjel na přechod v Dobrovského na červenou a srazil chodkyni

Policie hledá svědky nehody, při které v pondělí ráno v Dobrovského ulici v Olomouci automobil černé barvy vjel na přechod pro chodce zřejmě v době, když svítila červená, a zranil chodkyni. Policisté žádají svědky nehody, popřípadě řidiče, aby se přihlásili.

Pětasedmdesátiletý šofér srazil chodkyni na přechodu. Lékařské potvrzení pro řízení auta měl neplatné

Pětasedmdesátiletý řidič srazil na přechodu pro chodce v Hranicích mladou ženu, kterou s vážnými zraněními transportoval do nemocnice záchranářský vrtulník. Senior neměl za volantem co dělat. Policisté zjistili, že dokument o zdravotní...

Nehoda se stala v pondělí 22. května po půl sedmé ráno v ulici Dobrovského v Olomouci.

"Podle dosavadních informací měl blíže nezjištěný řidič neznámého osobního motorového vozidla černé barvy jedoucí ve směru od ulice Komenského k ulici Studentská vjet na přechod pro chodce patrně v době, kdy měl na semaforu červenou. Automobil se na přechodu střetl s chodkyní, která přes něj v danou dobu přecházela," popsala mluvčí policie Petra Vaňharová.

Po nehodě řidič zastavil a chtěl celou věc řešit, žena to však odmítla a odešla s tím, že je v pořádku. Až ve stejný den večer navštívila zdravotnické zařízení, kde se nechala ošetřit.

"Policisté žádají dotyčného řidiče, aby se přihlásil na telefonním čísle 974 766 251 či 974 766 254 nebo kdykoliv na bezplatné telefonní lince 158. Policisté stejně tak žádají i případné svědky, kteří nehodu viděli a svými informacemi by mohli přispět k ustanovení řidiče a jeho vozidla, ať kontaktují policisty na stejných telefonních číslech. Za spolupráci děkujeme," vyzvala mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, řidič, červená, přechod, chodkyně, zranění, policie, havárie, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá řidiče, který vjel na přechod v Dobrovského na červenou a srazil chodkyni  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.