Počasí dnes21 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Policie žádá o pomoc. Chodkyně měla způsobit dopravní nehodu, při které se vážně zranil cyklista

Policie pátrá po chodkyni, která měla začátkem týdne v šumperské Reissově ulici způsobit dopravní nehodu. Při té se podle policie vážně zranil cyklista, který do chodkyně narazil. Hledaná žena z místa nehody odešla ještě před příjezdem policie.

Na začátku týdne proběhla dopravní nehoda v Šumperku na ulici Reissova. Zhruba patnáctiletá chodkyně bez rozhlédnutí se vstoupila do silnice. Vešla tak bezprostředně před přijíždějícího cyklistu, který následně do slečny narazil. „Po nárazu cyklista upadl s jízdním kolem na vozovku, kde se vážně zranil,“ uvedla v tiskové zprávě mluvčí policie Miluše Zajícová. Chodkyně poté z místa nehody odešla před příjezdem policie.

Těžká nehoda kvůli oslnění sluncem. Žena v Octavii zkřížila cestu většímu BMW

K vážné nehodě dvou osobních aut letěl záchranářský vrtulník v úterý odpoledne na Šumpersko. Řidička Octavie se v zatáčce dostala s autem částečně do protisměru a následoval střet s projíždějícím vozem BMW. Při srážce utrpěly dvě ženy zranění,...

„V souvislosti s nehodou jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti,“ navázala mluvčí.

Podle policie by se mělo jednat o mladou ženu bílé pleti, plnoštíhlé postavy ve věku okolo patnácti let. Měla by být zhruba 160 centimetrů vysoká se světlehnědými vlasy dlouhými po ramena. „Na sobě měla mít oblečenou žlutou mikinu. V době odpravní nehody chodkyni doprovázela ještě další dívka přibližně stejné postavy a věku,“ doplnila Zajícová.

Policie se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při hledání slečny. „Z důvodu řádného objasnění se obracíme na případné svědky dopravní nehody, kteří by nám mohli poskytnout jakékoli informace k uvedené události,“ vysvětlila mluvčí. Zároveň také žádají řidiče, kteří by měli záznam z kamery v době nehody nebo krátce po ní, aby policii kontaktovali na číslech 607 003 360, 974 779 586 nebo na bezplatné lince 158.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Policie, dopravní nehoda, chodkyně, cyklista, vážné zranění, Šumpersko, nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie žádá o pomoc. Chodkyně měla způsobit dopravní nehodu, při které se vážně zranil cyklista  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.