Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Naboural Fabii a ujel. Olomoučtí policisté žádají o asistenci při hledání neznámého řidiče

Policisté z olomouckého dopravního inspektorátu pátrají po řidiči, který na rovném úseku nedaleko Křelova přejel s autem do protisměru a bočně se srazil projíždějící Fabií. Po nehodě člověk za volantem nezjištěného vozidla nezastavil a ujel směrem na Příkazy. Policisté žádají o pomoc širokou veřejnost.

VIDEO: Policisté hledají zloděje z nemocnice na Šumpersku. O pomoc žádají veřejnost

Zloděje z areálu zdravotnického zařízení v Zábřehu hledají od září policisté, muž si vyhlédl pro obohacení nápojový automat. Při krádeži pokladničky z přístroje jej natočil kamerový systém, s videozáznamem se strážci zákona obracejí na veřejnost...

K dopravní nehodě dvou vozidel došlo v pátek 3. listopadu po půl páté odpoledne na silnici II/635 mezi čerpací stanicí Křepelka a obcí Příkazy. „Dosud nezjištěný řidič při jízdě na rovném úseku komunikace od Olomouce směrem na Příkazy z dosud neznámých příčin přejel do protisměru, kde se bočně střetl s protijedoucím vozidlem Škoda Fabia. Řidič nezjištěného vozidla po havárii nezastavil a z místa nehody ujel směrem na Příkazy,“ popsal mluvčí Policie ČR Libor Hejtman.

Ze strany policie tak zní apel na neznámého řidiče, aby se jim přihlásil. „Zároveň žádáme případné svědky, kteří by mohli mít poznatky k dopravní nehodě, a pomohli by ustanovit nezjištěné vozidlo či řidiče, aby se obrátili na linku 158, nebo osobně, telefonicky či e-mailem kontaktovali přímo policisty dopravního inspektorátu Olomouc na adrese Třída Kosmonautů 10 či telefonním čísle 974 766 251 nebo na e-mailové adrese ol.di.podatelna@pcr.cz,“ uvedl mluvčí Hejtman.

Ohodnoť článek

Foto Policie České republiky

Štítky Doprava, nehoda, pátrání, Příkazy, Křelov, Olomouc, Policie ČR, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Naboural Fabii a ujel. Olomoučtí policisté žádají o asistenci při hledání neznámého řidiče  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.