Počasí dnes25 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Ve Velkém Týnci se srazil nezletilý chlapec s neznámým cyklistou. Policie hledá svědky

Policisté se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při vyšetřování dopravní nehody, při které se na začátku února ve Velkém Týnci na Olomoucku srazili nezletilý chlapec a cyklista. Policie žádá cyklistu a případné svědky nehody, aby se přihlásili.

Nehoda se stala v pátek 9. února po patnácté hodině v Tovární ulici v obci Velký Týnec.

"V danou dobu šel nezletilý chlapec po středu pozemní komunikace směrem k obci Vsisko. Za sebou uslyšel cyklistu, a proto uskočil k levému okraji vozovky. Přesto došlo ke střetu mezi ním a cyklistou. Oba upadli na zem a po krátkém rozhovoru muž usedl na kolo a odjel," popsal mluvčí policie Libor Hejtman.

Chlapec později šel k  lékaři, cyklista měl po pádu na zem krvavý šrám na čele. Na sobě měl černou bundu s šedým nápisem a červeným kroužkem na hrudi, modré rifle a černou čepici. Jízdní kolo mělo černou barvu se zelenými polepy.

"V této souvislosti se obracíme na dosud nezjištěného cyklistu, aby se policistům přihlásil. Zároveň žádáme případné svědky, kteří by mohli mít poznatky k dopravní nehodě a pomohli by ustanovit nezjištěného cyklistu, aby se přihlásili na linku 158 nebo osobně či telefonicky kontaktovali přímo policisty dopravního inspektorátu Olomouc na Třídě Kosmonautů 10 nebo na telefonu 974 766 251," vyzval mluvčí policie.

VIDEO: Ze šatny sportoviště v Olomouci zmizely věci za desetitisíce. Policie žádá o pomoc s pátráním

Krádež osobních věcí v hodnotě okolo 70 tisíc korun ze šatny sportovního spolku prověřují olomoučtí policisté. Neznámý pachatel odnesl kabelku a pánskou tašku. Policie pátrá po muži z videozáznamu, který by mohl k případu poskytnout podstatné...

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, cyklista, chlapec, zranění, pátrání, Velký Týnec, policie, Olomoucký kraj, Vsisko, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve Velkém Týnci se srazil nezletilý chlapec s neznámým cyklistou. Policie hledá svědky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.