Počasí dnes26 °C, zítra30 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

Seniorovi se v Písečné zasekl koberec pod pedály, narazil do protijedoucího vozu. Škoda je přes čtvrt milionu

Škodu přes čtvrt milionu korun má na svědomí sedmašedesátiletý senior, který chtěl v Písečné na Jesenicku nechat projet protijedoucí vozidlo, ale naopak ho naboural. Důvodem nehody je nešťastně zaseknutý kobereček pod pedály vozidla.

Nehoda se stala v neděli v 11 hodin na místní komunikaci v Písečné u Jeseníku. "Podle prvotních informací chtěl sedmašedesátiletý řidič vozidla Hyundai pustit protijedoucí vozidlo k průjezdu, přičemž se mu však zasekl kobereček pod pedály. Vlivem toho se auto rozjelo a narazilo levým předním obrysem do levého předního obrysu stojícího automobilu Audi," popsala mluvčí policie Ivana Skoupilová.

Od Audi se Hyundai odrazil a narazil pravým zadním okrajem do svodidel. Při nehodě naštěstí nebyl nikdo zraněn, alkohol u řidičů vyloučila dechová zkouška. "Výše škody byla předběžně vyčíslena na 270 tisíc korun," podotkla však mluvčí policie.

K tragické dopravní nehodě auta a motocyklu vyjížděly ve čtvrtek ráno složky IZS na Jesenicku na okraj obce Žulová. Řidič motorky v zatáčce přejel do protisměru a došlo ke střetu s osobním autem. Dvaapadesátiletý motorkář zraněním na místě podlehl.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, kobereček, pedál, Písečná, škoda, okres Jeseník, Hyundai, Audi, Jeseník, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Seniorovi se v Písečné zasekl koberec pod pedály, narazil do protijedoucího vozu. Škoda je přes čtvrt milionu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.