Počasí dnes28 °C, zítra28 °C
Středa 17. července 2024  |  Svátek má Martina
Bez reklam

Opravy plynovodu a kanalizace zkomplikují dopravu v Přerově. Řidiči musí počítat s objížďkami

Opravy inženýrských sítí zkomplikují až do listopadu dopravu v Přerově. Dnes začne uzavírka Husovy a Kramářovy ulice kvůli rekonstrukci kanalizace, zítra odstartují opravy plynovodu a plynovodních přípojek v Sušilově a poté i v Čechově ulici.

"Oprava kanalizace uzavře od 15. července do 15. listopadu ulice Husova a Kramářova. Práce budou prováděny po částech, překopány budou chodníky, místní komunikace a krajská silnice. Uzavírka platí pro veškerý provoz mimo vozidla stavby, po dohodě se zhotovitelem stavby bude umožněno zásobování provozoven v těchto ulicích," popsala mluvčí přerovské radnice Jana Chalupová.

Pravidelné autobusové linky budou jezdit po objížďkách, uzavřena bude zastávka v Kojetínské ulici u marketu Tesco.

V úterý pak začnou na dalším místě v Přerově opravy plynu. "Od 16. července do 20. září bude vždy po částech uzavřena místní komunikace v Sušilově ulici. Práce budou probíhat v několika etapách a uzavírka platí pro veškerý provoz mimo vozidel Integrovaného záchranného systému," potvrdil náměstek primátora Přerova pro dopravu Tomáš Navrátil (ANO). 

Plastové lahve v Laguně nejsou odpadky, upozorňuje město Přerov. Pomáhají při měření bahna

Plastové lahve, které označují speciální tyče na měření bahna v přerovské Velké Laguně, si někteří lidé pletou s odpadky a vyhazují je. Město je prosí, aby to nedělali, zároveň také upozorňuje, že voda v žádném případě není vhodná ke koupání.

V termínu 16. až 17. července bude z důvodu frézování vozovky uzavřena Sušilova ulice a zároveň křižovatka ulic Ztracená, Nerudova a Sušilova. V září je pak v plánu pokládka balené vrstvy, křižovatka bude uzavřena opět na dva dny.

Od konce července do listopadu rovněž kvůli opravám plynu budou uzavřeny také komunikace v ulicích Čechova, náměstí Svobody, Jungmannova. Objížďka povede po ulicích Nádražní, Komenského a Šířava. "Ulice Havlíčkova, Jaselská a náměstí Svobody budou průjezdné bez omezení, ulice Čechova bude ovšem průjezdná pouze pro zásobování," dodal náměstek Navrátil.

Změny se dotknou také provozu autobusů. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Město Přerov

Štítky oprava, uzavírka, ulice, omezení, doprava, Přerov, kanalizace, plyn, plynovod, Tomáš Navrátil, Tesco, ANO, řidiči

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opravy plynovodu a kanalizace zkomplikují dopravu v Přerově. Řidiči musí počítat s objížďkami  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.