Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Sobota 3. srpna 2024  |  Svátek má Miluše
Bez reklam

Jaké dopravní komplikace čekají v srpnu olomoucké řidiče? ŘSD plánuje několik oprav

Během srpna opraví Ředitelství silnic a dálnic povrch vozovek na třech místech v Olomouci. To si vyžádá dopravní omezení. Uzavírky se dotknou „hodolanské křižovatky“, Velkomoravské ulice a železničního přejezdu v Divišově ulici.

První dopravní omezení řidiči pocítí už za týden. „O víkendu 10. a 11. srpna se částečně uzavře křižovatka ulic Lipenská, Tovární a Rolsberská. Průjezd křižovatkou bude sveden do jednoho jízdního pruhu ve směru od ulice Lipenské, ve směru z ulice Tovární povede objízdná trasa přes ulici Rolsberskou,“ uvedla tisková mluvčí radnice Radka Štědrá.

Příští víkend začne také druhá oprava povrchu silnice v místě přejezdu v Divišově ulici. Tam ale práce potrvají až do 24. srpna. Objížďka povede ulicemi Lipenská, Pavelkova, Libušina, U Panelárny, Roháče z Dubé a Pavlovická.

Třetí srpnová výměna povrchu vozovky začne v sobotu 17. srpna a potrvá do 1. září. Uzavřena bude ulice Velkomoravská v úseku od sjezdu z Albertovy na Brněnskou ulici až po křižovatku se Švýcarským nábřežím. „V tomto případě povede objízdná trasa po Brněnské, D35, po silnici I/55 a dále ulicemi Týncecká, Přerovská a Rolsberská,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky doprava, Olomouc, ŘSD, vozovka, Velkomoravská, Divišova, hodolanská křižovatka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jaké dopravní komplikace čekají v srpnu olomoucké řidiče? ŘSD plánuje několik oprav  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.