Počasí dnes24 °C, zítra22 °C
Neděle 4. srpna 2024  |  Svátek má Dominik
Bez reklam

Tragická nehoda tří automobilů u Mírova. Jeden z řidičů zemřel, další dva jsou zranění

Při nehodě tří osobních automobilů na silnici I/35 u Mírova na Šumpersku zemřel dnes v podvečer jeden z řidičů. Další dva jsou zranění a skončili v péči zdravotníků. Silnice je neprůjezdná, policie odhaduje, že se znovu otevře kolem deváté hodiny večer.

"Zasahujeme u dopravní nehody tří osobních vozidel na silnici I/35 u obce Mírov, která si vyžádala život jednoho z řidičů. Řidiči zbylých dvou vozidel utrpěli zranění, se kterými skončili v péči zdravotníků. Místo dopravní nehody je v současné době zcela neprůjezdné, doba znovuobnovení provozu je prozatím odhadována okolo 21. hodiny," uvedla mluvčí policie Petra Vaňharová.

Přesné příčiny a okolnosti tragické dopravní nehody policie vyšetřuje. Nehoda se stala před 19:00. Podle předběžných statistik jde o letošní čtrnáctou oběť dopravních nehod v Olomouckém kraji.

U tragické dopravní nehody motorkáře zasahoval včera odpoledne v Lipině na Olomoucku vrtulník. Mladý řidič nezvládl motorku, záchranáři ho museli dvakrát oživovat, přímo na místě a podruhé během letu ve vrtulníku. Mladík byl v kritickém stavu a...

Ohodnoť článek

Foto Zdravotnická záchranná služba Olomouckého kraje

Štítky nehoda, úmrtí, Šumpersko, Mírov, dopravní nehoda, Olomoucký kraj, okres Šumperk, silnice, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická nehoda tří automobilů u Mírova. Jeden z řidičů zemřel, další dva jsou zranění  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.