Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Řidič narazil do stromu a odmítl test na alkohol, při nehodě se zranil spolujezdec

V neděli 4. února po třetí hodině ráno došlo k dopravní nehodě, kdy sedmadvacetiletý řidič nezvládl řízení svého auta a vyjel vpravo mimo silnici, kde narazil do vzrostlého stromu. Řidič odmítl test na ovlivnění alkoholem i jinými návykovými látkami.

Nehoda se stala v obci Určice. Řidič Škody Fabie narazil při jízdě směrem z centra obce do stromu. Při nehodě došlo k lehkému zranění čtyřiadvacetiletého spolujezdce, nikdo další naštěstí zraněn nebyl.

Škoda byla předběžně vyčíslena na 30 000 korun. „Podrobení se zkoušce na ovlivnění alkoholem i jinými návykovými látkami řidič odmítl. Přesto z něho byl cítit alkoholový zápach a měl nápadně zarudlé oči,“ řekl policejní mluvčí František Kořínek.

Řidič je teď podezřelý z několika přestupků, za které mu hrozí pokuta v rozmezí od 25 do 50 tisíc korun a zákaz řízení až na dva roky.

„Příčiny, okolnosti i míra zavinění dopravní nehody jsou předmětem dalšího policejního šetření. Po kontrole poškození vozidla policisté na místě zadrželi osvědčení o jeho registraci. Další jízdu muži zakázali a na místě zadrželi také jeho řidičský průkaz,“ doplnil Kořínek.

Foto PČR

Štítky nehoda, zranění, řidič, alkohol, František Kořínek, Škoda Fabia, Určice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič narazil do stromu a odmítl test na alkohol, při nehodě se zranil spolujezdec  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.