Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Řidič jel příliš rychle a převrátil auto na bok. S manželkou a dvěma dětmi byl převezen do nemocnice

Sedmatřicetiletý řidič Škody Fabia, ve které kromě něj seděla i jeho manželka a děti, vjel do pravotočivé zatáčky příliš rychle. S autem dostal smyk, sjel mimo silnici, kde už byl pouze travnatý svah, na kterém se auto převrátilo na levý bok. Celá posádka skončila v nemocnici.

Nehoda se stala ve středu 7. února o půl druhé odpoledne v katastru obce Vyšehoří na Šumpersku. Řidič jel ve směru od obce Klášterec, při odbočování vpravo na obec Vyšehoří nejspíš nepřizpůsobil rychlost jízdy zejména svým schopnostem, s autem dostal smyk a vyjel mimo silnici.

Po jízdě po travnatém břehu se auto převrátilo na levý bok. Řidič, jeho manželka i dvě děti byly převezeny k ošetření do šumperské nemocnice. Řidič se na místě podrobil dechové zkoušce, která vyloučila jeho ovlivnění alkoholem.

„Škoda na vozidle byla předběžně vyčíslena na částku 30 000 korun. Příčiny a okolnosti této nehody jsou předmětem dalšího šetření policistů,“ doplnila policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

Foto PČR

Štítky řidič, nehoda, smyk, děti, policie, nemocnice, Škoda Fabia, Vyšehoří, okres Šumperk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič jel příliš rychle a převrátil auto na bok. S manželkou a dvěma dětmi byl převezen do nemocnice  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.