Počasí dnes27 °C, zítra30 °C
Sobota 20. července 2024  |  Svátek má Ilja
Bez reklam

Řidič měl přes dvě promile a boural, při nehodě se zranila spolujezdkyně

K nehodě došlo tak, že čtyřiadvacetiletý řidič BMW dostal v křižovatce smyk, pak narazil do plotu u jednoho domu a poté narazil do brány u dalšího domu. Při nehodě byla zraněna spolujezdkyně a řidič přivolané policejní hlídce nadýchal přes dvě promile.

K nehodě došlo v sobotu 14. dubna 2018 krátce před devátou dopoledne v obci Šumvald na silnici vedoucí od Dlouhé Loučky v křižovatce se silnicí ve směru od Šumvaldu na Břevenec.

Při nehodě došlo ke zranění čtyřiadvacetileté spolujezdkyně. Přivolaní policisté provedli u řidiče orientační dechovou zkoušku, která byla pozitivní a naměřili mu přes dvě promile alkoholu v dechu. Orientační test na omamné a psychotropní látky byl u řidiče negativní,“ uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Policisté mu další jízdu zakázali. Hmotná škoda byla předběžně vyčíslena na 47 tisíc korun. Řidič je nyní podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který mu v případě prokázání viny a odsouzení, hrozí až tříletý pobyt za mřížemi, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

Foto PČR

Štítky vážná, nehoda, zranění, Olomoucko, havárie, BMW, Šumvald, Dlouhá Loučka, Břevenec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič měl přes dvě promile a boural, při nehodě se zranila spolujezdkyně  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.