Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Agresivní řidička v Olomouci vybrzdila Fabii tak, že došlo ke srážce. Teď po ní pátrá policie

Policie pátrá po řidičce auta, které jelo ve směru od ulice Dolní Novosadská směrem k areálu firmy. Řidička předjela Fabii a vybrzdila ji tak, že došlo ke střetu obou aut. Z nezjištěného auta posléze vystoupil spolujezdec, který řidiče Fabie slovně napadl. Poté měl nastoupit zpátky do vozidla a to mělo odjet směrem k obci Dub nad Moravou.

K nehodě došlo v pondělí 30. dubna 2018 po desáté dopolední na ulici Dolní Novosadská v Olomouci.

Podle policie by se mohlo jednat o osobní vozidlo značky Ford nebo Opel tmavé barvy a staršího typu v provedení combi. Auto řídila pravděpodobně žena ve věku mezi třiceti až čtyřiceti lety s delšími blond vlasy. Spolujezdcem byl muž ve věku kolem třiceti let svalnatější postavy s krátkými hnědými vlasy.

„Případní svědci dopravní nehody, zejména zaměstnanci přilehlých firem nebo řidiči projíždějících vozidel, kteří celou událost viděli a mohli by svými informacemi přispět ke zjištění vozidla, popřípadě jeho řidiče, se mohou se svým svědectvím přihlásit na linku 158 nebo osobně či telefonicky kontaktovat policisty Dopravního inspektorátu Olomouc, Třída Kosmonautů 189/10 v Olomouci, na telefonu 974 766 251 nebo 974 766 591,“ žádá policejní mluvčí Irena Urbánková.

Foto PČR

Štítky nehoda, vydržďování, pátrání, Olomouc, Škoda Fabia, policie, Dub nad Moravou, Ford Motor Company, Opel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní řidička v Olomouci vybrzdila Fabii tak, že došlo ke srážce. Teď po ní pátrá policie  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.