Počasí dnes24 °C, zítra22 °C
Pondělí 1. července 2024  |  Svátek má Jaroslava
Bez reklam

Policie pátrá po svědcích nehody, při které řidič narazil zezadu do karavanu a ujel

Policisté pátrají po svědcích, kteří viděli nehodu, při které tmavé vozidlo narazilo zezadu do soupravy polské MPZ, přičemž poškodilo přívěs vozidla – karavan. Stalo se tak 5. července 2018 deset minut po třetí hodině ráno na 275. kilometru dálnice D35 u Olomouce ve směru jízdy na Brno.

„Řidič s blíže neustanoveným tmavým motorovým vozidlem zezadu narazil do soupravy polské MPZ, přičemž poškodil přívěs vozidla - karavan. Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob, došlo pouze ke hmotné škodě na přívěsu v předběžné výši 80 tisíc korun. Tmavé vozidlo by mělo být po nehodě poškozeno v přední části. Viník po dopravní nehodě nezastavil a ujel,“ popsal policejní mluvčí Libor Hejtman.

„Policie se tedy obrací na případné svědky, kteří viděli uvedenou dopravní nehodu a pomohli by ustanovit nezjištěné vozidlo, které mělo účast na dopravní nehodě. Svědky prosíme, aby se přihlásili na linku 158 nebo osobně či telefonicky kontaktovali přímo policisty dálničního oddělení Kocourovec, Přáslavice – Kocourovec 19, telefon 974 762 751,“ doplnil mluvčí.

Foto PČR

Štítky pátrání, nehoda, svědkové, Olomoucko, havárie, karavan, přívěs, Brno, Olomouc, Dálnice D35, Kocourovec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po svědcích nehody, při které řidič narazil zezadu do karavanu a ujel  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.