Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Motorkář nezvládl zatáčku a havaroval. Zranil se on i spolujezdkyně, pro kterou musel vrtulník

V pondělí 23. července v odpoledních hodinách došlo na cestě mezi Otinovsí a Rozstání k dopravní nehodě motorkáře. Jeho spolujezdkyni musel transportovat do nemocnice vrtulník.

„Dle zjištěných prvotních informací jel 39letý motorkář na motocyklu značky Yamaha s o tři roky mladší spolujezdkyní. Při jízdě v levotočivé zatáčce pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost a vyjel vlevo mimo komunikaci, kde se po krátké jízdě motorka vyvrátila i s osádkou na zem. Řidič byl z místa havárie převezen do nemocnice v Prostějově a jeho spolujezdkyně byla letecky transportována do Fakultní nemocnice Olomouc," řekla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

U události zasahovaly dvě jednotky hasičů z Jihomoravského kraje, a to stanice Blansko a dobrovolná jednotka Sbor dobrovolných hasičů z Jedovnice. „V rámci pomoci HZS Olomouckého kraje pak také jednotka požární stanice Prostějov a Sbor dobrovolných hasičů z Rozstání," doplnil mluvčí hasičů Zdeněk Hošák.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky motorkář, Rozstání, nehoda, vrtulník, sbor dobrovolných hasičů, Yamaha, AGEL Středomoravská nemocniční a.s., Fakultní nemocnice Olomouc, Jihomoravský kraj, Blansko, Olomoucký kraj, Jedovnice, Prostějov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motorkář nezvládl zatáčku a havaroval. Zranil se on i spolujezdkyně, pro kterou musel vrtulník  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.