Počasí dnes30 °C, zítra27 °C
Neděle 21. července 2024  |  Svátek má Vítězslav
Bez reklam

Auto srazilo chodce, ten na místě zemřel. Policie pátrá po řidiči, který od tragické nehody ujel

Dnes asi v půl páté ráno došlo na silnici v Šošůvce na Blanensku k tragické dopravní nehodě. Podle policejní mluvčí Alice Musilové  srazilo neznámé auto sedmadvacetiletého chodce na konci obce Šošůvka. Muž bohužel zraněním na místě podlehl, řidič auta z místa nehody ujel a teď po něm pátrá policie.

„Blanenští dopravní policisté pátrají po možných svědcích této nehody. Dle dosud zjištěných informací by mělo jít o vozidlo černé nebo červené barvy, které odjelo směrem na Vysočany. Mohlo by se jednat o osobní vozidlo, vozidlo combi, dodávku nebo i SUV. U nehody bylo také viděno vozidlo červené barvy. Mohlo by jít o případné svědky, proto žádáme i řidiče popřípadě osádku tohoto vozidla, aby kontaktovali policisty," uvedla mluvčí Alice Musilová k nehodě.

Policie žádá také o záběry z kamer, které mohou mít lidé umístěny na domech v blízkosti nehody a záběry z kamer okolo jedoucích řidičů. Pomoci by podle policejní mluvčí mohli i šoféři taxi služeb. „Pokud máte informace k této nehodě, kontaktujte nás na lince 158," uzavírá Musilová.

Foto Jan Luxík

Štítky úmrtí, nehoda, pátrání, Blanensko, policie, Šošůvka, havárie, okres Blansko, Vysočany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Auto srazilo chodce, ten na místě zemřel. Policie pátrá po řidiči, který od tragické nehody ujel  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.